quality-header

KWALITEIT

 

Kwaliteit begint bij Jan Oskam al bij de bron . Goede bodem, voldoende schoon oppervlaktewater voor de beregening en fertigatie , zonuren, kwalitatief hoogstaand plantmateriaal, ervaren medewerkers met een fruithart en liefde voor het vak. Dat zijn de ingredieënten voor een goede productie van smakelijke producten!

Bewaring van het kostelijke fruit gebeurd onder scherp toezicht in onze ULO-complexen. Alles conform de hoogste richtlijnen en 24/7!

Sorteren, verpakken en verzenden vindt plaats onder alleszins fatsoenlijke omstandigheden en met kwaliteitsbehoud het hoogst in het vaandel! Voor de nabije toekomst staat een nieuwe sorteer-installatie gepland die ook de interne kwaliteit van de vruchten kan bekijken.

Binnenkomende en uitgaande goederen worden streng gecontroleerd door de kwaliteits-controleurs. Extern houden wij onze leveranciers, sorteerbedrijven en logistieke partners scherp door met grote regelmaat fysieke controles uit te voeren.

Door constante controles op onze interne bedrijfsprocessen, waarborgen wij de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van de dienstverlening in het belang van de klanten.

 

Download hier onze kwaliteitscertificaten:

 

Download hier ons - FSSC 22000

Download hier ons - Global G.A.P. Fruit & Vegetables

Download hier ons - Global G.A.P. Chain of Custody - Crops

Download hier ons - On the way to PlanetProof voor Plantaardige Producten

Download hier ons - On the way to PlanetProof Chain of Custody

Download hier ons - GRASP