packaking-header

Sorteren & Verpakken

 

Jan Oskam BV beschikt over verschillende sorteerlocaties met de modernste apparatuur. Wij kunnen een breed scala aan verpakkingsvormen aanbieden voor appels en peren. Naast de traditionele losse en gelegde verpakkingen, beschikken wij over een kleinverpakkingsafdeling waar wij naar klantwens kunnen voor verpakken.

 

Koeling/Uloopslag

 

Jan Oskam BV beschikt over eigen ultra moderne Uloopslagcapaciteit. Deze opslagcellen worden ingesteld op de productspecifieke waarden en continu gecontroleerd. De opslag van de producten vindt plaats in Vleuten, Neerijnen en bij derden!

 

Transport

 

De logistiek is in goede handen bij Jan Oskam BV en wordt strak georganiseerd middels korte lijnen. Een behoorlijk deel (ca.40%) van het klantenbestand koopt op EXW-condities en regelt de verlading naar eigen inzicht.

Het overige deel wordt door toedoen van de logistieke specialisten bij Jan Oskam BV geleverd op franco condities , waarbij de jarenlange ervaring en de uitstekende contacten optimaal worden ingezet. Er wordt altijd gekozen voor de juiste transport-oplossing.

De eigen vloot wordt ingezet op vervoer in de Benelux en naar Duitsland.